Mycket blev det!


Maltes första rulltårta!

Jag nämnde det tidigare. Vårt intag av onyttigheter under vår helg i Stugan. Det var no limits som gällde, jag ville inte känna mig begränsad över huvud taget utan tillät mig själv att äta av allt som jag ville. Det blev därför en hel del lösgodis, chips och ostbågar, det vanliga liksom. Utöver det så blev det mängder av fika. När vi är i Stugan så hör det till, i alla fall för mig, att man måste ha något fika till kaffet och då menar jag både på för- och eftermiddagen. Det blir ganska stora volymer alltså. Den här gången blev det mammas godas chokladkaka, en annan (torr) chokladkaka med glasyr, rulltårta med hallonsylt och mazariner. Alltid mazariner i Stugan!

Inte så bra kanske men nu har jag fått min dos på ett bra tag tror jag. Idag känner jag mig uppsvälld men samtidigt nöjd och belåten! 🙂 As I should!

One thought on “Mycket blev det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *