Mys på egen hand.

J är iväg på julfest så jag och Malte har tillbringat fredagsmyset tillsammans, bara vi två. Det är ganska sällan som jag och Malte är själva, det är i stort sett bara när J är iväg och tränar, men vi klarar oss så klart. Allra trevligast är det givetvis när vi är tillsammans alla tre och även om just Malte inte är så mycket jobb så är det ju allt det där andra som går smidigare om man är två. Typ laga maten och vika tvätten och diska undan och hämta in veden och se till att hålla elden vid liv.

20121130-202418.jpg

20121130-202450.jpgDet var ett några månader sedan nu, men det är dags igen! Snöskottning! Det bästa – jag gillar att skotta snö!

Jag har klämt i mig en påse Gott o blandat och är redo att gå och kräkas av illamåendet – för mycket blev det. Malte ligger i sängen och viskar för sig själv och jag är redo att ge mig på veckans Grey’s och Historieätarna. Jag har det ganska bra här borta i Tyresö :).

Jag avslutar inlägget med ett klipp på Malte när vi har en liten pratstund medan han smaskar i sig sin fredagsmyskaka. Han nöjde sig  med det för övrigt, det blev inga popcorn ikväll. Tack och lov säger min mage och tackar för sig.

2 thoughts on “Mys på egen hand.

  1. Δεν το πιστεύω!!!Το τοπίο που είδαμε πριν λίγους μήνες……να φαίνεται τώρα έτσι!!! Μου φαίνεται πολύ παράξενο και θα ήθελα να το δω από κοντα

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *