Mysigt lunchsällskap

Idag tillbringades ett antal timmar Forum för att shoppa lite och äta lunch med Marie. Jag har en sådan himla tur för lagom till våren och när Maltes kompisar börjar förskola så dyker det upp fler föräldralediga kompisar till mig! Marie är en av dem då en liten bebis ligger och gror i hennes mage!

Lunchen intogs på Gourmand i Forum, ett helt okej ställe med en trevlig salladsbuffé och ett litet kakfat att plocka ifrån när det blev dags för kaffe. Efter lunchen tog vi oss runt i några affärer men jag hittade inte något förutom ett par överdragsbyxor till Malte i fel storlek så de får åka tillbaka. Några gummistövlar hittade jag inte heller så vi hakade på J när han åkte till Sickla för att köpa ett badmintonracket. Där blev Malte äntligen med stövlar! Ett par grön McKinley.

Innan vi blev upplockade av J i Forum hann vi med en lekstund i bibliotekets lekhörna. Gud vilken tur att den finns! Barn tycker ju inte att det är speciellt kul att shoppa, men om det finns utrymme för dem att springa av sig så kan man ju stanna kvar längre och spendera mer pengar! Win-win-situation!

Här på kvällen har det lekts men också gråtits en del. Malte sov jättelite på dagen så redan halv åtta somnade han i famnen. Vi får se hur länge han sover. Igår vaknade han efter en halvtimme och ville inte somna om så jag fick borsta tänderna och gå och läga mig med honom. Det blev lite tidigt men hellre det än att han är uppe till klockan elva. Han går förmodligen igenom någon separationsfas eller något så det är bara att vänta ut.

2 thoughts on “Mysigt lunchsällskap

  1. Hur längs ska du vara hemma då? Eftersom du säger att alla Maltes kompisar ska börja på förskola. När ska han börja på dagis?
    Sötaste ”vila-bilden” på soffan btw =)

  2. Jag ska vara hemma till augusti nästa sommar. Då börjar Malte på förskola ute i Tyresö för då har vi förhoppningsvis flyttat dit.

    Det var meningen att J skulle vara hemma med Malte under den kommande våren men så fick han nytt jobb och då är ju inte föräldraledighet det första man ber om direkt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *