Nackspärr

20120423-211749.jpg

Det är synd om mig idag. Så pass mycket att jag tog två bragokex att fika på på eftermiddagen. Jag vaknade som vanligt men så ”sprakade” det liksom till, knäppte, i nacken och övre delen av ryggraden när jag klädde på mig. Nackspärren var ett faktum. Ont när jag vrider huvudet åt, ja, vilket håll som helst faktiskt. Men det ser ut som att jag har en sjukt bra hållning, jag är otroligt rak i ryggen idag kan jag säga. Idag utstrålar jag mer pondus än vanligt! 🙂

Tänkte smörja in nacken med tigerbalsam men den lukten tar ju veckor att bli av med. Jag får nöja med mig en sjal det här första dygnet, så får jag utvärdera sen. På onsdag och torsdag jobbar jag på SETT på Kistamässan. Då är nackspärren bortblåst. Som på beställning. Jo för så funkar det sörru!

20120423-212404.jpg20120423-212412.jpg

3 thoughts on “Nackspärr

  1. Åh stackars dig! Nackspärr är hemskt. Ta smärtlindrande så du inte går och spänner dig och snedbelastar. Hoppas det blir bättre snart.
    Kram

  2. Tack Carro! Jag tog en Alvedon under dagen men det kanske inte räcker till? En kvinna på jobbet tipsade om att jag skulle sova på en Ipren+Alvedon, att det skulle få kroppen att slappna av och inte anpassa kroppen efter nackspärren. Jag är lost i självmedicineringens värld så jag har ingen aning!

  3. Jag tycker inte man behöver cocktaila på det viset, men en tablett c:a var fjärde timme. Sedan kan du ju också köpa någon gel och smörja direkt i nacken. Brukar funka.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *