Någon gång ska vara den första!

20110411-082552.jpg

Febern var som bortblåst igår och även imorse så det fick bli förskolan för Malte idag. Han blev överlycklig när han kom in på gården och trodde att han skulle få leka. Snacka om gråtfest när han sen insåg att han skulle gå in på avdelningen för att äta frukost.

Hittills har J lämnat Malte men från och med idag är det jag som sköter lämningarna. Det innebär att han börjar lite tidigare och också äter frukost på förskolan. Min första lämning gick smidigt, pedagogen tog Malte i sin famn och jag sa hej då med ett stort leende. Gråten kom som på beställning och jag hörde det ända ut i tamburen, då slutade han. Högst tio sekunder tog det.

Dagen innehöll inte bara min första lämning utan också min första tidiga hämtning. 20 minuter innan planerat men ändå. Förskolan ringde nämligen och sa att Malte hade feber, han hade varit varm efter vilan. Plutte! Det var bara att hämta och gå hem och mysa i soffan. Han har varit på ett jättebra humör men han har varit lite trött. Imorgon jobbar jag hemifrån, även det blir min första!

One thought on “Någon gång ska vara den första!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *