Någon gång ska väl vara den första…

Jag var i desperat behov av en dusch här på kvällen. Håret var fett fett fett. I vanliga fall brukar jag sätta Malte i babysittern och flytta in den i badrummet, så får han sitta där medan jag duschar och kör tittut-leken. Idag gick dock inte det då Malte valde att börja stortjuta så fort jag ställde mig bakom duschdraperiet och hade satt på vattnet. Jag hade alltså inget annat val än att klä av Malte alla kläder, ta honom i famnen och ställa mig och duscha med honom.

Först var han lite skeptisk till hela konceptet. Vaddå? Du menar att man ska tycka om det här? När jag behövde min ha händer fria för att schamponera håret satte jag mig ner på golvet och satte Malte framför mig, och plötsligt tyckte han att det löddriga vattnet som rann ner i avloppet var himla roligt att plaska och daska i, och helt plötsligt kunde jag duscha med en superglad bebis.

Vad gör man inte när man inte har badkar? Eller en J?

2 thoughts on “Någon gång ska väl vara den första…

  1. Kan rekomendera barnstolen som hjälp. Ikeas (Antiloop?) (har för mig att jag sett på bilder att ni har) brukade jag ta med mig in i duschen(med en avklädd alfred i såklart), han tyckte det var jätteroligt att vara med och jag fick händerna fria! 🙂

  2. Bra idé! Den får jag köra nästa gång, då kommer han ju upp lite så det skulle han nog tycka var riktigt roligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *