Några miljöbilder från Sunwing Kallithea.

Maria önskade lite fler miljöbilder från vår semester och en dag som denna, när det är svinkallt i huset då det ännu inte har hunnit värmas upp efter det plötsliga väderomslaget och regnet dessutom öser ner utanför, ja då känns det ganska ok att sätta sig och gå igenom semesterbilderna. Några bilder från området har jag att bjuda på, även om de kanske inte håller så hög kvalitet.


Bilden är tagen utanför La Tasca mot poolområdet som kallas Helios. Detta var vår närmaste pool och snackbar men vi hängde bara här några få dagar då det blåste mycket mer här uppe. Dessutom låg babypoolen (30 cm djup och med saltvatten), barnpoolen (65 cm djup) och den djupa poolen (110 cm) precis bredvid varandra så det kändes lite rörigare. Det var svårare att stoppa Anton från att dra iväg här :). 

Samma poolområde, bilden är tagen på väg från vårt rum till maten! På höger sida precis utanför bild ligger det ena Minilandet och det lilla av de två lekparkerna.

Helios återigen. Poolen i bild är den som är 65 cm djup, i den plaskade Malte mest. Det var också här som några av barnaktiviteterna huserade, t ex Fish Pond och Splash and Play. I bakkant ser man den ena snackbaren, Lime Bar. Här åt vi mellanmål och glass.

Helios taget från andra sidan. 


Här går Malte precis till höger om restaurangen Fino. Här åt vi oftast våra mellanmål då det låg närmast det poolområde som vi kom att hänga på mest. 

Här ser vi samma pool som ovan fast från ett annat håll. Den här poolen badade vi inte i en enda gång. Dels var den för djup (110 cm), dels var det här en hel del aktiviteter för tonåringarna samt vattenaerobics för tanterna ;).


Babypoolen där Anton klättrade upp och ner, upp och ner och upp och ner i rutschkanan. Den var 30 cm djup och det var lite i djupaste laget för Anton. Han kunde t ex inte sitta på rumpan och leka själv så vi fick hela tiden gå bakom och hålla i hans händer så att han inte skulle dratta i. 

Här badade vi allra allra mest. En liten pool, 75 cm djup som ligger bakom det lite nyare och fräschare Minilandet. Här nere vid Athena/Poseidon blåste det inte lika mycket som uppe på Helios.

Promenad hem efter en dag vid poolen. Vi bodde längst ner i den här backen.
Utsikten från vår byggnad, över backen på bilden ovan :). Det beiga huset uppe till vänster är restaurangen La Tasca och vattenrutschkanan man ser i där borta i mitten är poolområdet Athena. Lägenheterna under oss hade egen pool som ni ser. När jag och J åker på semester ensamma någon gång, eller när barnen är större och inte är lika intresserade av att leka med andra barn utan mer av att sola och doppa sig, då bokar vi också ett sånt rum! 


Lobbyn på Athena.
Sportbaren. Här hängde vi inte en enda gång :).
t
Teen loungen. Här hängde vi inte heller 🙂

Stranden ja. Där var vi inte heller :).

Där uppe ligger Miniland!

När jag gick runt och nattade Anton i vagnen en dag hamnade jag här nere i Poseidon. Här borta vill jag bo någon gång. De söta lägenheterna till höger vetter ut mot havet, det måste vara urvackert att sitta där om kvällarna.

När jag och J var på Kreta för några år sedan så flippade servitören vid poolbaren ur totalt och började skrika och skälla på ett sällskap som hade paxat solsängar och sen ändå mest hängde nere på stranden. Han gormade om att svenskar var värst av alla, inga andra paxar solsängar så som vi gör! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *