Namngivningspicknick!

Åh, det var inte en rolig hemresa igår… Att flyga natt är verkligen inte vår grej. Efter att ha hängt en massa timmar på hotellet, pga regnskurar, så hämtade transferbussen oss för att droppa oss en timme bort på flygplatsen i Palma. Väl framme där möttes vi av skyltar om försening, men inte hur lång. Det är tydligen nån strejk i Frankrike vilken påverkade en massa flyg som hade fått köra andra rutter än vanligt. Förseningen blev till slut inte så farlig, dryga halvtimmen, men när man tycker att det är öken redan som det är så är en halvtimme illa nog. Barnen slocknade så fort vi var uppe i luften, själv kunde jag inte alls somna så flighten kändes lång. För att strö salt i såren lite extra så fick vi vänta en hel halvtimme vid bandet innan bagaget kom. Längsta halvtimmen i mitt liv. Vid det laget var jag så trött att jag hade ont i huvudet och mådde illa. Lite jetlag-känningar typ. Klockan 06 rullade taxin upp på vår uppfart i Tyresö, aldrig har vi dråsat i säng fortare än imorse.

Efter några timmars sömn fick vi kliva upp för att inte vända dygnet helt. Jag mådde jättedåligt så jag klämde i mig allt jag kunde hitta i matväg, samt lite vätskeersättning och en Ipren. Något av det funkade för jag kände mig till slut tillräckligt bra för att cykla iväg till lille Ottos namngivning!

Oscar och Janah bjöd in till namngivningspicknick i Slottsparken, väldigt mysigt! Vi blev många, Janah hade en större familj än vad jag hade förstått! 🙂 Och lillkusinen fick till slut sina namn Otto Krut Amadeus ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *