Namnsdagens marängsviss

Vi firade av veckan och in helgen med den sedvanliga fredagskycklingen, för man tröttnar faktiskt aldrig :). Vi bjöd över Kaj, Maria och Oscar också och det borde vi inte ha nämnt i förväg för Malte för jag har aldrig hört en unge tjata om något så mycket som han gjorde igår. Sen kommer faffa och Diiia. Och Oksar!

Utöver det så tjatades det också en hel del om marängerna. Ända sedan jag och Malte gjorde dem dagen innan faktiskt. När vi hade ätit klart vår kyckling och druckit upp vårt vin tyckte därför Malte inte att det var en minut för tidigt när jag började blanda min version av marängsviss. Vaniljglass, grädde, minimarängerna, hemmagjord chokladsås (inget fancy, bara kakao, socker och vatten) bananskivor och non stop. Helt sagolikt! Så otroligt gott! Bästa namnsdagsefterrätten! För jo, jag hade visst namnsdag visade det sig.

För övrigt så sov Malte sitt sämsta på länge och vaknade tre gånger. Att stoppa i sig hejdlösa mängder socker precis innan man ska sova är tydligen inte en bra idé.

20120218-151800.jpg20120218-151812.jpg

2 svar på ”Namnsdagens marängsviss

  1. Helt galet gott! Varför äter man inte detta oftare?! Och med fusk kommer man långt! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *