När blir det korvgrillningspremiär?

Jag längtar inte efter sommaren just nu. Med all den snö som är så känns sommaren alltför avlägsen, nästan som en ouppnåelig dröm. Däremot så längtar jag efter att snön har smält och man kan sitta i några plusgrader i solen på altanen. Visserligen med varm jacka på men ändå, att sitta ute och njuta i solskenet. Och kanske äta grillkorv med rostad lök och räksallad!

Jag gick tillbaka i bloggen och letade. Förra årets grillpremiär på altanen var den 3 mars. Kan det gå eller är jag för optimistisk då? Det behövs ett antal dagar med plusgrader för att få de här volymerna med snö att smälta undan…

20130210-181957.jpg

8 thoughts on “När blir det korvgrillningspremiär?

  1. Vi premiärgrillade den 30/1 i Lindvallen.
    Solen sken, det var kallt som fan, jag brännde mig på korven och det ilade i tänderna när man drack.

  2. Jag vet inte vad jag ska göra med optimister. Älska dem eller skratta åt dem! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *