Nationaldag!

Kalasprep med fyllning av små vattenballonger.

Det är nästan så at jag ångrar mig. Skulle man kanske ha gjort något av den här nationaldagen? Planerat in lite festgrillning åtminstone? Den här röda dagen kom liksom lite plötsligt så jag har inte hunnit tänka så långt, och det är lite synd för visst borde man kanske uppmärksamma den här dagen lite extra? Istället har vi fokuserat på att hinna göra lite nytta, det där som man hela inte vill slösa helg på, så vi passar på att åka till frisören och till Bauhaus i Länna. Bara skojiga grejer.

Helgen som var maxade vi iaf när det gäller kalasfirande! På lördagen firade vi Malte rejält i förskott genom att ha barnkalas med några kompisar. Han fyller ju mitt i juli så många kompisar är bortresta då. 2 juni passade bättre för det var typ full styrka i trädgården. Malte har nog aldrig varit så nöjd efter ett kalas som den här gången. Vi började med vattenkrig i trädgården, flyttade sen över till röj i poolen och avslutade sen med ett digital skattjakt i området (tipsar här om Xnote, så kul!) och sen fick alla barnen gå hem. De var säkert trötta, men jag var nog tröttast!

Eftersom vädret var så fantastiskt passade Vickan på att komma ut och lapa lite sol, med förvarningen att det skulle vara ett kalas här, men jag tror ändå inte att hon var riktigt redo för mängden röj hon möttes av. Hon var nog också trött när hon åkte härifrån 🙂

På söndagen körde vi ett kalas, den här gången hemma hos Kaj&Maria då Maria fyllt år i veckan. Det brukar allt bli jordgubbspremiär på hennes födelsedag, så även denna gång. Mums! Anton satt som klistrad på Otto, som alltid när vi träffas, och det är så himla gulligt. Jag tycker om min kusin, berättade han för mig i veckan. Det märks <3

Det var också roligt att se Kaj&Marias helt nymålade hus. De har gått från gult till grönt och jäklatrs vad fint det blev! Huset liksom försvinner där uppe i backen. Bra och modigt beslut, det blev ju kanon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *