Nattning och Blocket- en dröm

Så är det ganska sällan, vi är i en period där vi ofta får dras med en ganska pigg kille när det egentligen är dags att sova. Ikväll hade vi dock Tant Lina över på besök som lekte musten ur Malte med alla hans bilar så till den milda grad att han vinkade åt henne att hon skulle gå hem. Så fort hon stängt dörren efter sig deklarerade han att han minsann skulle gå och lägga sig. Hooray!

Det var riktigt bra tajming på Linas besök för då kunde jag nämligen ägna mig åt att sälja möbler. Jag lade upp en Blocket-annons vid fyra, tjugo minuter senare började telefonen ringa och plinga. Under kvällen har jag sålt matbordet till en man i sina bästa år och Maltes växasäng till en småbarnsmamma! Kanon! Det är egentligen det enda vi vill bli av med. Hela vardagsrummet tar vi med till huset, byråerna och våra vita köksstolar likaså. De är stapelbara och får fungera som extrastolar. Lamparmaturerna tar vi med dem också. Den vita klotlampan i köket kommer att hängas upp i huset i väntan på att ersättas av en ny när vi hittar någon att förälska oss i.

Samtidigt kan jag inte låta bli att se mig omkring i lägenheten. Finns det verkligen inget mer att sälja? Man får ju värsta kicken! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *