Nederlag

Jag har aldrig varit en träningstjej. Aldrig. Jag bytte bort  Idrott och Hälsa B mot Matte C på gymnasiet och det säger väl ganska mycket! Det är först på senare år som jag har börjat uppskatta det. Jag kan inte gå så långt att jag kan säga att jag tycker att det är roligt, men jag är så pass vuxen att jag kan medge att jag ju mår mycket bättre när jag rör på mig. Så är det.

J har i stort sett ända sedan vi träffades tyckt att jag ska köpa mig ett par ordentliga skor att gå promenader i. Jag har ett enda par träningsskor men de använder jag inomhus, utomhus har allt från ett par ballerinas till sneakers fått fungera. Just nu är det mina Converse. Skälet till min motvilja att köpa ett par är mycket enkelt. Träningsskor är så oerhört fult. Oerhört fult! De är sådär klumpiga och sulorna är lite bulliga och knorviga.

Igår gick det hur bra som helst, men idag kan jag efter en mil uppdelat på två femmor, erkänna nederlaget. Jag måste köpa ett par ordentliga promenadskor. Mina fötter gör ont. Jag kände det inte när jag gick, men när jag kom in i hallen och fick ta av mig skorna tyckte jag synd om mina stackars fötter. Jag som i vanliga fall misshandlar dem utan att tveka kände idag medlidande, speciellt för lilltårna.

Så nu blir det jakt på ett par fotriktiga promenadskor. Usch, det här känns inte alls bra.

7 thoughts on “Nederlag

  1. Nu måste jag ju bara vara lite skadeglad för att du ska bli lika ful som oss andra! Muahahaha!!

  2. Den har ju precis en sån sula som jag pratar om!! Vet du inte hur knorvigt ser ut?

  3. Du får titta framåt och uppåt inte neråt och börja bejaka tanten i dig.

  4. Tanter har visserligen fotriktiga skor men någonstans måste man dra en gräns. Jag drar den ungefär här någonstans.

  5. Tanter brukar inte bry sig så mycket om hur fötterna ser ut…. och du går ju under namnet tant. Köp dig nu ett par skor så ska du se att du riktigt studsar fram när du ger dig iväg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *