Nederlag och första snön

Klev upp för en timme sen och hittade en söt Malte sittandes i babysittern. Att titta på pappa när han äter frukost är tydligen underhållning. Snön singlade ner på marken också, jag tror att det var premiär för Hammarbyhöjden. Det gick dock över efter några minuter.

Gordagskvällen blev inte riktigt som det var tänkt. J försökte och försökte att natta honom men till slut gav vi båda upp. Vi var trötta och ville sova så åter igen fick Malte sin vilja igenom och fick somna vid bröstet… Vi är såna töntar. Som tur var behövde jag inte kämpa länge med att få honom att somna då det var så sent. Jag kanske bara ska ge upp att få honom att somna åtta på kvällen helt enkelt.

Idag ska vi in till Odenplan för en lunch med Katta och hennes lilla söta Kajsa. Förra våren skrev vi vår C-uppstas tillsammans och då var Kajsa bara tre veckor gammal när vi började (Katta är Superwoman in the flesh). Nu är hon så stor. Så stor ska Malte också bli. Men det är sen det.

4 thoughts on “Nederlag och första snön

  1. Åh! Jag är tacksam om Sixten somnar före midnatt! Låt honom vara och må inte dåligt över tuttandet! Han är ju bara 12 veckor!

  2. Du har helt rätt, han är fortfarande så liten. Men jag har hört om skräckexempel där bebisarna har snuttat ända till man har slutat amma helt och hållet, och då kan man ju inte ens lämna bort honom en kväll. Nappen vore min räddning men den funkar ju inte! Åh knepigt!

  3. Du tror inte det kunde funka med någon snuttefilt då? De sakerna kan ju vara magiska om man får det att fungera!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *