Ner i badet

Det har på många sätt varit en jättejobbig dag. Malte har klättrat på väggarna av att vara inne vilket har resulterat i att han och jag har bråkat flera gånger. Han insisterar nämligen hela tiden på att göra tre saker han inte får.

1. Han ställer sin lastbil precis nedanför TV-bänken och klättrar med hjälp av den upp på bänken. Där sitter han och slår på TV:n så att det blixtrar i bilden. En och annan sladd dras ut också.

2. Han drar en köksstol fram till köksbänken för att med hjälp av den nå en massa saker han inte får. Hinner han klättrar han upp.

3. Han ställer sig bakom mig i soffan, tar ett redigt tag i nackhåret och drar så hårt han kan. Det spelar ingen roll hur arg eller desperat jag blir när jag skriker av smärta, han tycker att det är hysteriskt roligt. Varje gång.

Jag har alltså jagat och bråkat. Höjt rösten alldeles för många gånger. Därför tog vi en paus och han fick plaska i badbaljan en stund. Det gör honom alltid på gott humör och det har tack och lov hållit i sig under den sena eftermiddagen.

Ikväll är det måndag vilket innebär att det är innebandy som gäller. Vare sig jag vill eller inte. Efter det hinner vi med ett avsnitt av True Blood innan det är läggdags för mig. Det här gråa vädret gör mig verkligen så trött!

3 thoughts on “Ner i badet

  1. Jag börjar bli jäkligt trött på det ska du veta! Det värsta är på kvällen när man ska titta på TV. Han drar mig i håret så mycket att jag brukar få stå upp mitt på golvet för att få vara ifred!

  2. Lykka ÄLSKAR att dra i håret och mina och Niklas bröstvårtor! Hon tycker det är askul att vi skriker AJ! och blir sura. Hon asgarvar och försöker göra det ännu mer. Hon gillar väl att få en reaktion. För ordet Nej förstår hon inte innebörden av verkar det som.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *