Nespresso DeLonghi Lattisima

20120201-221750.jpg

Jajamensan, jag fick en nespressomaskin i födelsedagspresent av Jeanette och Kåre! En riktigt snygg en! Tack snälla ni!

Helt plötsligt har jag gått från ett väldigt kaffefattigt hem till att ha både en kaffebryggare och en nespressomaskin. Jag har helt plötsligt möjligheten att göra kaffe på båda av de godaste sätten! Bryggkaffe är det ju något speciellt med och nespressokaffe känns lyxigt och är sjukt gott. Jag är jätteglad!

Jag har länge önskat mig en nespressomaskin men då vi inte hade någon plats i lägenheten fick det vänta. Inte heller var det prioriterat när vi flyttade in i huset, annat var mer brådskande. Samtidigt måste jag få säga att jag förtjänar den! 🙂 Eftersom jag är ensam i hushållet om att dricka kaffe har det blivit pulver de senaste åren, jag har med andra ord ett antal äckliga koppar bakom mig. Och som Kåre uttryckte det: J får ju ett helt hemmabiohus, det minsta jag kan få är gott kaffe! Han har så rätt den mannen.

Jag har faktiskt inte provat den ännu, jag känner att jag vill ha sällskap när det är dags för premiärenturen. På fredag kommer lillasyster Vickan hit, kan jag vänta tills dess? Jag är så sjukt sugen på att smaka mig genom sortimentet…

20120201-221802.jpg20120201-221811.jpg

6 svar på ”Nespresso DeLonghi Lattisima

  1. Men kan Vickan verkligen komma – läser om att ni ska få busväder och varningar utfärdas att man inte ska ge sig ut i trafiken alls helst, men det kanske inte gäller ostkusten ?….. Uppdatera mig är du snäll så jag slipper oroa mig i onödan.

  2. Det ska var värst idag och då är det här nere i söder, där vägarna som tur är är mycket bättre än uppe på Viksjövägen. Till imorgon har det lugnat ner sig och då har de ju dessutom hunnit ploga undan.

  3. Åh, vilken present 🙂 Köpte min Nespressomaskin för ett år sedan och den är tillsammans med Kitchen Aiden lätt mitt bästa köp! Är också bara jag dom dricker kaffe hemma så jag unnar mig en kopp lyxkaffe varje morgon 🙂

  4. Åh, jag skulle så gärna vilja inleda min dag med en kopp lyxkaffe men jag känner att jag liksom inte hinner. Att jag inte skulle njuta fullt ut eftersom så mycket annat ska hinnas med. Måste skapa någon rutin för detta känner jag! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *