Nespressobutiken – en upplevelse

Ungefär så tror jag att Nespresso själva hoppas att man känner när man går in i butiken. Och det tycker jag nog att det var!

Jag fick min fina Nespresso Latissima i 30-årspresent av farmor Jeanette och sedan dess har jag smakat mig igenom det som har sett intressant ut i sortimentet. Och nu är allt det goda slut. Dags för mig att göra ett besök i butiken med andra ord!

Det första jag möttes av var ett par ganska stela men trevliga värdar i dörren som undrade vad de kunde hjälpa mig med. I stated the obvious: jag tänkte köpa kaffe. Jag fick en nummerlapp i handen och gick vidare in. Där möttes jag av en snygg butik i ganska mörka färger men som lystes upp av väggen bakom kassörerna som var täckt av alla Nespressoförpackningar i alla de färger! Det blev jag glad av! Jag väntade bara en kort stund, sen fick jag hjälp av en jättegullig tjej som tipsade om kaffe och dessutom lade upp ett konto åt mig på Nespresso. Något jag själv hade kunnat göra hemma men som liksom inte har blivit av.

20120511-131132.jpg20120511-131140.jpg

Med mig fick jag en påse med ett antal kafferör i. Alla sorter jag valde har jag smakat förut utom ett som är säsongens sort; Naora. Spännande grejer. Nu får ni komma över och fika! 🙂

20120511-131250.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *