New Girl och ”Puppy in a cup”.

Vid något tillfälle efter midnatt i lördags så berördes av någon anledning ämnet New Girl. Teveserien ni vet. Jag gick igång direkt! Det här är en av de serier som har gått mig förbi iom att de sänts på fredagar i anslutning till Let’s Dance och Idol. Jag är lite småallergisk mot de där underhållningsprogrammen så jag tittar inte men det innebär också att jag missar en del godbitar som finns. Till exempel Modern Family och New Girl. Thank God for Netflix säger jag, för där har jag plöjt alla tillgängliga säsonger!

Anyway, vi nämnde som sagt New Girl i lördags och då kom jag att tänka på min absoluta favoritscen och ni vet hur det blir när någon försöker återberätta en sådan. Det går inte. Det faller alltid platt. Stina och Anna bara stirrade på mig medan jag flera gånger försökte förklara men hela tiden fick avbryta pga mina skrattanfall. Enter youtube! Klippet är av väldigt dålig kvalitet men det får funka.

Picture this: underbara Jess sitter på en arbetsintervju för ett lärarjobb. Av en anledning jag inte minns så är hon väldigt känslig. När hon får se en bild på en pytteliten valp blir hon alldeles snyftig och när hon får veta att den pyttelilla valpen dessutom inte lever längre så bryter hon ihop totalt. Jag skrattar rakt ut varje gång jag ser det här, helt klart min humor! 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *