Nindentohäng.

Pappa J och Malte är och badar i simhallen vilket innebär att jag och Anton tillbringar morgonen själva här hemma. Jag har parkerat mig framför TV3 (känner för något ännu mer lättsamt än Nyhetsmorgon) och hoppas nu på att Anton ska känna att det är dags att varva ner i min famn. Än så länge verkar inte den känslan infinna sig hos honom.

En annan typ av morgon var det igår. Jag hade ett skivstångspass inbokat klockan tio men jag bestämde mig för att köra dubbelt och hann därför klämma in ett jympapass innan vid nio. Bra grej att köra dubbelt, istället för att hänga hemma och bara gå och vänta på att åka till skivstången. Tyvärr var jympan riktigt riktigt dålig och tråkig. Det kändes som att kliva tillbaka typ åtta år till jympapassen på Friskis i stan, ”töntiga” rörelser med hundra repetitioner hela tiden. Snark. Annars tycker jag att jympan i Tyresö är riktigt bra, tuffa, igår var verkligen ett bottennapp.

Till lunch fick vi sällskap av Kaj&Maria som hade grävt fram ett Supernintendo från vinden. Lycka! Tyvärr fick vi inte igång det men pojkarna spelade en massa Zelda på GameCube medan jag och Maria satt nere och drack kaffe. Mycket bra grej! Synd med Supernintendot bara, hade de fått igång Super Mario World så hade jag suttit klistrad hela kvällen, det är mitt absoluta favoritspel. Kanske kanske kan J fixa till det…

IMG_4189.JPGIMG_4196.JPGIMG_4193.JPG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *