Äntligen!

Äntligen fick vi till en dejt alla mammor! Sommaren har ju legat i vägen då vi alla varit bortresta i omgångar, men nu är alla samlade och vi kunde få till en lekdejt hos mig och Malte. Bra timung dessutom då det var Alfvans sista dag som föräldraledig. Ida&Lykka kom förstås och så Lovisa&Sixten som vi inte hade träffat på hela sommaren!

Dagen till ära hade Sixten igår avslöjat sina gåkunskaper för sina föräldrar. Förväntansfulla väntade vi på att han skulle showa även för oss, men nej, han sparar det till nästa gång istället. Den som spar han har!

Jag är så otroligt glad att jag har träffat de här mammorna! Och att vi har hittat varandra genom våra bloggar (typ) är så häftigt. Vi följde varandra på nätet under våra graviditeter och har nu följt varandra under våra barns första spännande levnadsår och det har varit så himla kul! Mammorna är coola tjejer och barnen är så fina tillsammans.

Det jag slås av varje gång jag träffar de små är att de trots sin ringa ålder redan har utvecklat sina egna fantastiska personligheter. Och det bästa är att de verkligen funkar med varandra och har ganska kul, trots en del gråt lite då och då. Vi, både mammor och barn, har med andra ord väldigt trivsamt tillsammans allihop. Och kul!

Något jag var dålig på idag var att fota så de flesta bilderna är stulna från de andra mammorna. Jag skar ju upp melon!

Efter några timmars lek och stoj började alla barn bli trötta och sugna på en sovstund, så alla gick hem och vi gick och lade oss. Man blir dåsig av att leka. Och äta tacopaj. Jag fick dock inte sitta och hänga i soffan hela kvällen utan när J kom hem tog vi en övningskörningstur. Farmor Jeanette kom hit och lekte med Malte under tiden. Jag har verkligen tur som har Js familj att barnvakta ibland för utan dem hade det aldrig blivit ett körkort.

Fotbollen är slut, tekoppen är tom och jag har börjat gäspa. Det är dags för sängen.

2 thoughts on “Äntligen!

  1. Måste ha varit väldigt trevligt med alla barnen – till och med Silje ville ju vara med. Funkar hon och Malte bra ihop nu?

  2. Nej inte ett dugg. Malte är på henne hela tiden så hon är antingen på balkongen eller under sängen. Vi måste köpa en sån där ful kattställning så att hon kommer högt upp där han inte når henne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *