Nu är det klippt

Mina föräldrar hann inte ens vara hemma i mer än ett dygn innan jag satte dem i arbete. En piggelin inhandlades, sattes i Maltes hand och mamma fick en sax och en kam så var det bara att köra. Sommarklippning! Han har inte något hår att skruva när han dricker ur nappflaskan längre, men jag gissar att han klarar sig.

Fin blev han i alla fall!

7 thoughts on “Nu är det klippt

  1. Vad fin han blev!

    Och jag måste återigen säga att Sarah var mkt snygg i sin nya hårfärg! Väldigt klädsamt!

  2. Ja, jag har en himla tur! Men jag tror att vi ska köpa hem en hårtrimmer också och vänja honom vid den. Det blir lite jobbigt att vara beroende av att mamma är i landet för att få en ny frippa 😉

  3. Verkligen! Har du vägarna förbi Hälsninglands skogar så ställer hon säkert upp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *