Nu är jag tillbaka.

Nej jag har inte gått och dött, jag lever och mår helt ok. Efter en jättemysig helg i London med J blev jag dock sjuk och har legat däckad i ett par dagar. Nu är det bättre och jag ska tillbaka till jobbet imorgon. Det här att bli sjuk tar verkligen över allting annat, det glömmer man lätt när man är frisk. Hur man inte kan tänka på något annat än sig själv och hur sjuk man är. Jag blir så iaf. Väldigt självömkande.

Några bilder i London tog jag inte så ni får nöja er med ett litet klipp med Malte. Jag vet att hans släktingar uppskattar det i alla fall. Alltid nåt! 🙂

2 thoughts on “Nu är jag tillbaka.

  1. Haha! Jag har inte ens tänkt på att han pratar ”stockholmska”! Och nä, Tyra gör det också! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *