Nu jobbar vi på hälsan

20111016-092406.jpg

God morgon på er mina vänner! Jag känner verkligen att glada tuffa Alex är på väg tillbaka, hon har legat lågt ett tag. Nu går allt vår väg känns det som och jag är taggad på livet. Låter aspretto men det är sant! 🙂

Allt är tyvärr inte på topp. Vi har varit förskonade från allt som heter sjukdom när det gäller Malte, han håller sig alltid frisk och kry. Nu har han dock åkt på en oberäknelig ögoninflammation. I måndags och tisdags jobbade jag hemifrån för att Malte hade ett rött öga. Det försvann och eftersom det aldrig bröt ut, inget klet, så fick han gå till förskolan resten av veckan. På fredagen blev jag dock ditringd av personalen då de menade att Malte hade en ögoninflammation. Yeah right, tänkte jag men åkte dit och fick känna mig överbevisad då ögat var blankt och fyllt rejält med guck. Och så ser det ut även idag.

Detta kombinerat med hosta och snor gör att vi har fått ställa in dagens playdate med Sofia och tjejerna. Nu ska det nämligen kureras ordentligt!

2 svar på ”Nu jobbar vi på hälsan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *