Nu tycker jag att vi gemensamt sjunger ”We shall overcome”

Jag har lyckats med att promenera mig igenom ännu en mil och det känns riktigt bra. Malte tröttnade mot slutet och var heller inte speciellt intresserad av att sova men dagens motion har jag fått i alla fall.

Jag lyssnar ju som bekant inte på musik när jag går utan jag lyssnar på podcaster av Lantz i P1 och P3, men i och med att det bara sänds tre gånger i veckan så har jag ju lyssnat ikapp alla program och behövde annat att lyssna på.

Kajsa tipsade om P3 Dokumentär så jag laddade ner några program. Spännande grejer! Här om veckan låg jag i sängen och lyssnade om mordet på Fadime. Att stoppa tårarna från att rinna ner i kudden var en omöjlighet. De senaste dagarna har jag lyssnat på dokumentärer om Ny Demokrati, om kidnappningen av Erik Westerberg och nu idag om Lasermannen.

Det sistnämnda programmet var intressant men kom egentligen inte med någon ny information då jag har varit ganska intresserad av ämnet och läst en del om det tidigare. Trots att jag var ganska liten när allt hände så minns jag det också ganska väl, mycket på grund av att jag själv var rädd innan polisen tog honom. Jag minns att jag som liten nioåring var rädd att Lasermannen skulle skjuta min pappa när han var på väg hem från jobbet. Det här var på den tiden hans grå kalufs var kolsvart. Jag minns det väl. Usch.

Imorgon ska jag lyssna på programmet som handlar om tvångssteriliceringarna. Upplyftande grejer med andra ord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *