Nu är det äntligen gjort!

Ja, nu har jag äntligen bankat in de åtta mollypluggen som har suttit i en vägg ända sedan vi flyttade in för ett år sedan! Vissa saker går tydligen att skjuta på hur länge som helst… Jag nöjde mig inte bara med att banka in, jag spacklade minsann också. Men att måla väggen orkade jag inte, utan det får bli nästa helgs projekt.

J satte även han igång med ett eget projekt. Han satte dit de två dörrlister som vi har väntat med sedan vi fixade hallen. Blev perfekt. Efter att detta blev gjort gick vi ner i förrådet och tog tag i det. När vi flyttade in hade de förra ägarna lämnat kvar förvaringsskåp när nere. Trots det har vi bara slängt in allt framför skåpen istället. Smaaart. Nu blev det iordningställt, dessutom lyckades jag övertala J att slänga en hel del i mina ögon skit. Han blev väl trött stackarn, så att han inte orkade hålla emot!

Kvar i lägenheten är alltså att måla min spackelvägg och fixa det lilla rummet, det som kommer att bli barnrum så småningom. Det är verkligen ingen brådska med det eftersom bebisen ändå kommer att sova hos oss till en början, men det kan vara bra att slänga ner lite grejer i förrådet , så att vi åtminstone får in en byrå i lillrummet redan i början.

Vi har varit rätt effektiva med andra ord.

One thought on “Nu är det äntligen gjort!

  1. Hehe, bäst att börja i tid, vi började med Alfreds rum ett par månader innan han behagade komma ut, men vi är fortfarande inte klara! Tog oss lite i kragen och spacklade lite idag…tiden går fortare än man tror! Vi sa också att det inte var nån brådis eftersom han sover i vårat rum..men men, nångång ska det väl bli klart! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *