Nu är det bestämt

Jag har tagit ledigt från jobbet i ett par dagar efter sportlovet, så att jag kan ta mig iväg en vecka till Cypern. Åh vad skönt!! Tisdag till tisdag går resorna, och nu försöker jag bara ha lite is i magen och vänta lite med att boka biljetten. Just nu kostar en vecka 2700:- och det är överkomligt men jag ser gärna att det sjunker lite till.

Priset skulle jag ha varit helnöjd med om det hade varit en vanlig semester men det här är ju inte riktigt en sån. Jag ska ju bara hälsa på mamma och pappa så att vi kan få klämma lite på varandra. Härligt ska det bli iaf. Bara deras badrumsrenovering är avklarad och bullarna är nybakade så åker jag gärna!

One thought on “Nu är det bestämt

  1. Skynda skynda – såg att flygstolarna sålts slut, det verkar bara finnas ospec. boende kvar. Så nu e priset uppe i 3200 !! Var på Ikea Nicosia idag, fick så klart inte tag i allt vi ville ha så här är mina restnoteringar från önskelistan. Hoppas du kan ta med detta hit: 1 st Mållen tvålkopp (helst mörkblå) 9 kr, 1 st Rationell Variera behållare (vit är ett måste) 19 kr. Åsså en påse kakelsnören, 3 mm, från ByggOle. Får du med en semla också – kalas – annars kan det duga med lite mandelmassa så får jag försöka göra egna semlor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *