Nu är det officiellt

Årets första riktiga semla är nu uppäten! Kajsa bjöd både mig och Carro på delikatessen från Gunnarssons framför Let's Dance. Det var första gången jag kollade på ett helt avsnitt av programmet och ja, det var ju underhållande… Stannade dock inte kvar för att se utröstningen, för ärligt talat, jag bryr mig inte ett dugg vem som inte får fortsätta att dansa för det svenska folket. Men Morgan Alling verkar vara ett säkert kort när det gäller guldpokal i alla fall!

Kvällens middag blev förresten lövbiff men vi gjorde den inte i den tappningen som Middagsfrid hade tänkt. Jag hade väl gärna velat men J ville inte ha en massa champinjoner och dessutom hade jag råkat slänga den grädde som behövdes, klant! Det blev således stekt lövbiff med pommes till. J tog äcklig beasås till medan jag tog ett broccolihuvud. Ibland kan jag vara duktig. Lövbiff är för övrigt bland det tråkigaste köttet man kan äta. Ville bara tillägga det.

2 thoughts on “Nu är det officiellt

  1. GRATTIS ALEX! Nu börjar du bli riktigt gammal – det känns väl härligt! Snart är du ikapp mig…joråsåatt! Kramar från Thailand/ Katta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *