Nu har jag äntligen sett den!

 

Jag har tjatat om att jag minsann ska se Låt den rätte komma in men det har aldrig blivit av. Nu gjorde jag slag i saken. Med detta eviga och outtröttliga regn som inte ens tar en paus, tyckte jag att det inte fanns någon anledning att skjuta på det längre.

Så vad tyckte jag? Mja, det är svårt att säga eftersom jag vet att jag inte kan ge en rättvis åsikt. Boken är ju så fantastisk att jag antar att filmen inte går att göra bättre än så här. Det var en del som man hade valt att inte ta med i filmen som finns i boken, och gör boken till så där fantastisk som den är. Samtidigt förstår jag att man inte kan ta med vissa saker i en film som ska kunna ses av unga tonåringar (jag vet inte vad åldersgränsen är på filmen, men den är ju otäck ibland) och vissa saker måste man ta bort för att undvika att filmen blir alltför lång.

Så vad tyckte jag då? Jo den var ju bra, det var den.

3 svar på ”Nu har jag äntligen sett den!

  1. Jag håller med dig! Jag fullkomligt älskade boken! Filmen var sådär och stämde inte alls överens med min bild av miljön och scenerna.

  2. Har inte hunnit se den heller. Eviga tider har den väntat. Kanske skulle låna boken av pigan. Om hon nu inte lånade den på bibblan. Vet inte! (hon som bott borta i tre år). Kanske man ser filmen först o läser boken sen. Allt för att undvika eventuella missnöjen 🙂

  3. Närmsta bokhandel…. Hmm…. Det kan ta tid det! Vi har ingen här! Vår enda butik som haft någolunda utbud av böcker har lagt ner (Coop Domus). Bokhandel har inte Kiruna sett på tjugo år tror jag. Köper allt via Internet. *suck*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *