Nu har vi nått vecka 35!

Det känns som att jag har varit gravid i en hel evighet. Alla snackar om att det går så fort men så upplever jag det inte alls. Det är ungefär 30 veckor sedan jag fick veta att jag är gravid. 30 veckor! Det är ju sjukt länge sedan! Och det är fortfarande inte över.

De senaste veckorna tycker jag däremot har gått fort. Om man ska jämföra med de första tolv veckorna då jag bara gick runt och väntade på ett missfall, så går dessa veckor i raketfart. Idag går jag in i vecka 35, det är trevligt. Fem veckor kvar. Typ. Det känns bra. Det är lagom med tid för mig att hinna vara ledig från jobbet, lulla runt lite, fixa det sista åt pyret och läsa böcker. Den är bra tajmad den här bebisen. All according to plan.

5 thoughts on “Nu har vi nått vecka 35!

 1. Vilken bra blogg du har! Hittade hit via Alfvan. Nu har vi bara några veckor kvar! Det blir en bra sommar det här!

 2. Har ett barnbarn som är född den 21/7 -04, min sons. Min yngsta tjej hon blev mamma till en andra son den 28/3 -09.
  Spännande, vet Ni vad det blir?
  Önskar Er all lycka med allt.
  En liten fråga. Du äter väl Omega-3? Det är bra när du väntar.
  Kramen

 3. Jag fick nyligen en son, i bloggen kallad Elvispen, och minns fortfarande känslan där i slutet av graviditeten. På ett sätt ville jag att Elvispen skulle ”ramla ut” men på ett annat sätt var det ganska mysigt att ha den där magen. Ligga på soffan, klappa magen, kolla film och fantisera. NJUT av den sista tiden. Den kommer aldrig tillbaka 🙂 Må väl!

 4. Den kan ju komma tillbaka,när det väl är över vill man gärna gå igenom evighets veckorna flera gånger för slut priset är ju det allra bästa 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *