Ny dag

Det var en dålig dag igår. Jag deppade ihop totalt över det här med amningen. Förutom den lilla timmen vi var ute på en promenad, och jag fick något annat att tänka på, så var jag jättenere. Det hela kulminerade i att jag lade mig i sängen och grät.

Det är så otroligt jobbigt att gå och dra sig för att amma sitt eget barn. Att gå och titta till honom när han sover och hoppas på att det dröjer innan han vaknar, för då vill han ju äta. J gick ner till Apoteket och köpte två olika produkter som ska hjälpa själva läkningen av såren, en som man har när man ammar och en som man har den övriga tiden, så att bröstvårtorna får luftas.

Ursprungsproblemet kvarstår dock. Själva anledningen till att det blir sår är att Malte tar fel tag och skaver den. Det här måste jag få hjälp med innan jag ger upp totalt. I eftermiddag kommer BVC-tanten på hembesök så då ska jag rådfråga henne. Annars blir det Amningscentralen på SöS.

3 thoughts on “Ny dag

  1. Håller alla tummar jag har för att ni löser det! Du är urstark som iaf fortsätter att försöka!!!

  2. Håll ut vännen! Det ordnar sig. Stressa inte upp dig. Det kommer att ordna sig antingen med hjälp av BVC eller med hjälp av ersättning. Andas och ta de lungt. Kramis Jenny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *