Ny taktik

  

Biff, creme fraiche med smak av bea och stekt paprika och zucchini. Sjuuukt gott!

Sitter framför Äntligen hemma och tycker att Martin Timell är alldeles för helylle. Skulle helst byta kanal men orkar inte. Jag är trött. Malte är i en period just nu där han är väldigt high maintenance. Det är bara på förmiddagen han är glad sen går det över. Han vägrar t ex att sova trots att jag vet att han är trött. Det enda som tillslut hjälper är att ge sig ut på en promenad, då somnar han innan man ens hinner komma utanför porten.

Idag sov han tack och lov mellan 15 och 18 men nu kommer det att  dröja innan han vill gå och lägga sig. Idag ska vi satsa på att J får natta honom istället för att jag gör det. Han måste verkligen lära sig att somna utan att ligga och snutta på mig för jag blir bara knäpp i huvudet av det. Att J ska natta honom kommer inte att uppskattas så det blir nog full kalabalik här ikväll..

4 thoughts on “Ny taktik

  1. Han brukar ha en sovtid vi kl fem till sex oxå. men han ska ändå sova halv. sju.. så försök natta han tidigare då… Men som sagt alla bebisar är olika.. lycka till puss

  2. Tro mig, han är inte ensam om att vara high maintenance just nu. Måste vara någon fas de går igenom…. A äter i stort sett ingenting, bara gapar och skriker. Är också i stort sett bara nöjd när vi är ute. Så ute är vi…..
    Håller tummarna för att det går bra ikväll med nattningen!

  3. Angående skrikandet så stör det ingenting i jämförelse med projektet att få honom att sova utan att äta sig till sömns hos mig. Det här snuttandet kommer att driva mig till närmsta kockobänghus!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *