Nyårsdagen 2009

Åh nyårsdag. Ännu en dag då allt är stängt och man får slappa hela dagen utan dåligt samvete. De dagarna är alldeles för få och tyvärr inte jämnt fördelade på året.

Gårdagskvällen blev precis som väntat. Skön. Ingen stress alls. J hade skött all mat så jag behövde inte lyfta ett finger i stort sett. Vi åt skagentoast, oxfilé med världens saftigaste och samskigaste potatisgratäng och creme brulé med hjortron till efterrätt. Mycket mat blev det så alla var tacksamma när maten var över så att vi kunde övergå till själva tävlingsmomentet för kvällen. Tjejerna mot killarna i TP! Jag och Kajsa blev inte helt nöjda då det visade sig att Alexander bara kunde slå sexor på tärningen och att både J och Alexander är hyfsat allmänbildade. Vi flickor fick nöja oss med tvåor och en hel del sportfrågor. Då tolvslaget närmade sig med stormsteg fick vi dock avbryta spelet och en vinnare blev därför inte utsedd. Vi är dock inte alla helt överens om just den delen av kvällen.

Kvart i tolv började vi traska upp för Hammarbybacken. En helt fantastisk utsikt helt klart. Jag tog en hel del bilder men jag fick inga bra tyvärr. Det var verkligen massor med folk, och ett flertal överförfriskade kids. En gick omkring barfota. Inte så smart att ta på sig högklackat på nyår kanske. Inte om man ska upp i backen iaf.

Summa sumarum: en mysig nyårsafton.

One thought on “Nyårsdagen 2009

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *