Nypremiär för Skånegläntan!

20110422-093122.jpg

Äntligen kunde den här efterlängtade våren komma och se ut att stanna! Och vår och värme betyder ett efterlängtat besök i Skånegläntan på Söder.

Nu när alla mammor ägnar sig åt sådana trivialiteter som att arbeta på dagarna är det svårt att få ihop tillfällen då vi alla kan ses. En långfredag visade sig sitta bra för det räknas inte som en riktig helg när man har massor att uträtta, nej långfredagen är en riktig tråkdag inte bara i mitt tycke utan också i de andra mammornas, så ingen var sen att haka på ett besök i parken.

Vi blev fem mammor igår; jag och Malte, Lovisa&Sixten&Baxter, Ida&Lykka, Sofia&Emelie&Nathalie och Camilla&Ella. Kul att träffa alla samlade!

Efter någon timme i den fullproppade lekparken (hela Söders barnaskara var på plats) blev det dags för en lunch utanför Skrapan. Jag brukar undvika att sitta på caféer med Malte, för mycket jobb helt enkelt, men igår gick det kanonbra. Både jag och han hann äta upp innan han ville upp och leka.

Efter att vi alla hade ätit upp var det dags för alla barn att sova. Jag och Sofia tog en promenad genom Hammarby Sjöstad och hamnade i Sickla där vi äntligen kunde sätta oss för att ta en liten fika under tiden. Det var inte meningen att vi skulle hamna ända bort i Sickla men vi hittade inte ett enda café i solen i Sjöstaden. Vi måste vara blinda, klart det måste finnas?!

Bilderna har jag knyckt från Ida och Lovisa.

20110422-093130.jpg
Jag och coola Camilla


Ida, jag och Sofia blir så glada när Lovisa förevigar oss på bild. Eller mest Sofia faktiskt!


Camilla väntar på sin tur men det ser ut som att varken Ella eller Malte kommer att tröttna speciellt snart.


Ett gäng mammor med vilda barn intar caféet. Personalen var nog glada att det var väder för oss att sitta ute!


Lovisa har inte hunnit hugga in på sin wrap ännu. Man får inte vara vrålhungrig om man är tvåbarnsmamma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *