Nytorpsbadet och grillmiddag

Det blev en riktigt bra dag i alla fall, trots att vi var lite sega i starten. Efter att Malte hade sovit sin förmiddagslur tyckte J oväntat att vi skulle gå den korta promenaden till Nytorpsbadet i alla fall så då gjorde vi det. Med oss hade vi vindruvor och vattenmelon att mumsa på.

Tyvärr funkade inte badandet riktigt som jag hade hoppats. Barnpoolen var visserligen grund, men inte tillräckligt för Malte som var tvungen att stå i den. Han vill gärna sitta ner och plaska loss men det gick inte. Dessutom var han mer intresserad av vuxenpoolen så han stod mest och hängde vi stängslet som omgärdade den. Att sitta och slappa på handduken var heller inte intressant men det kanske inte var så överraskande iofs. Han ville gå runt blanda alla solande semesterfirare och stirra på dem. Stackars dem!

Vi nöjde oss efter kanske fyrtiofem minuter! Efter att ha smaskat i oss frukten tog vi oss till närmaste gunga istället vilket Malte tyckte var precis lika kul, om inte mer.

Här på kvällen har det bjudits på grillad fläslfilé och potatis i ugn. Malte, som har ätit ganska dåligt sedan värmen kom, åt friskt och har nog inte känt sig så mätt som han blev idag på länge.  Middagen intogs så klart i solen på balkongen. Nu är det semester!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *