Nytorpsbadet

Här hängde jag en del när jag inte hade några barn, och kunde ligga och pressa hur länge jag ville. När det blev för varmt var det bara att ta ett dopp för att orka pressa lite till! 🙂

Förra sommaren gick vi dit för att hänga med Malte. Barnpoolen var då för djup för honom så jag hoppades på bättre utfall idag.

Nytorpsbadet ligger i utkanten av Nytorpsängen mellan Hammarbyhöjden och Björkhagen. Det finns en barnpool, en inhägnad (bra!!) större pool, duschar, toaletter, träd som ger skugga och en liten kiosk. Allt helt gratis! Därför kryllar det också av barn och föräldrar men inte alls så farligt som jag hade trott. När vi kom strax före tio så var det glest mellan filtarna men det fylldes på ganska fort.

20110708-123422.jpg20110708-123435.jpg

Malte var en badkruka till en början och satt mest på poolkanten och vattnade. Det ordnade sig till slut och några dopp blev det. Han satt också och hängde en hel del med mig på filten, ville kramas lite medan han smaskade på bragokex och jordgubbar.

Ett par timmar på Nypan fick räcka då jag är mån om att Malte ska äta sin lunch ordentligt och det gör han bara hemma just nu. Nu ska det sovas middag, sen får vi se vad eftermiddagen har att bjuda på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *