Nytta förenat med nöje

Besöket i Åre var inte en skidresa (i augusti?) utan var ägnat åt jobb. Åt skolutveckling. Nio personer klampade in på Hotälgen och blev förälskade i det mysiga huset som var prytt av hundratals älgar i alla storlekar. I timmar och åter timmar satt vi i det härliga allrummet och vände och vred på frågeställningar. Min hjärna var därför trött när vi på eftermiddagen slog ihop våra datorer och tillsammans började laga mat. The Big Boss Hans hade komponerat ihop en snajsig meny att se fram emot och besviken blev jag inte, trots de skyhöga förväntningarna! Så otroligt gott! Teamwork på hög nivå med absolut bästa resultat!

Snabbgravad röding med gran, hyvlad rödbeta & parmesan

Helstekt renfilé med messmörssås, rostad mandelpotatis, jämtländsk skogssvamp & rårörda lingon

Hjortronpannacotta med hasselnötsknäck

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *