Och fredagsmyset är igång!

20120127-171545.jpg

Fredagskycklingen är rutschad in i ugnen, tvättmaskinen är laddad och blockljusen är tända. Vi har med andra ord en traditionell fredagskväll framför oss. I vanliga fall svischar veckorna fram och jag blir nästan förvånad när fredagen är nådd. Den här veckan har det inte alls känts så utan jag har snarare bara gått och väntat på att veckan ska ta slut. Jag har känt mig trött och seg. Tur för mig att allt sådant har försvunnit lagom till helgen!

De enda planerna för de kommande dagarna är att ta oss ut och leka i snön med Malte. Vara goda föräldrar. 🙂 Jag är så lite scout det går att vara och är inte överförtjust i utomhusaktivitet av någon sort, men att se Malte ha roligt vill jag ju inte missa! Det är dags att använda de där täckbyxorna jag köpte en gång för länge sedan. I dagsläget har jag inte på långa vägar använt upp kostnaden för dem!

2 svar på ”Och fredagsmyset är igång!

  1. Ojojoj, jag vet inte om jag får! 🙂 Det är Js familjs fredagskyckling som vi också tagit in i vår veckomeny.

    Potatisen klyftas i en långpanna. Om man vill, som jag t ex, har man i morötter och broccoli också, men det är ju frivilligt. På det häller man rapsolja, soya, sweet chili sås och kryddar med curry. Blanda om så att alla grönsaker få ta del av smakerna På plåten lägger vi också på en hel kyckling som har fått marinera i typ samma oljeblandning. In i ugnen, 200 grader, och vänta tills det är klart. Sjukt gott!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *