Och så är den här.

20130628-075003.jpg

Den absolut sista dagen innan jag går på semester! Fantastique! Malte är hemma med farfar Kaj hela dagen medan både jag och J jobbar det sista innan en massa veckors ledighet. Sex veckor har jag plockat ut den här gången, i hela sex veckor ska jag inte jobba. Det är med både glädje och bävan jag går in i det då jag tänker på hur pass understimulerad Malte är nu efter bara en dryg vecka hemma från förskolan. Nu har vi visserligen hållit oss hemma pga smittsam sjukdom men fasen, jag gillar ju att hålla mig hemma och ta det lugnt. Kan bli svårt att sälja in det konceptet hos en fyraåring när man är inne på den sjätte semesterveckan…

2 thoughts on “Och så är den här.

  1. Vi är lite småsugna på att ta en sista minuten, hoppas på det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *