Och så gick ett dygn…

…som jag sov bort! Typ.

Jag kände mig pigg och glad igår morse men under dagen satte tröttheten in och jag kunde inte tänka på annat än att få sova. Jag hann med en kort tupplur när jag kom hem från jobbet, sen gick jag och lade mig igen vid halv åtta. Före Malte till och med! Jag somnade i samma sekund som huvudet på kudden. Det är mao något på gång. Jag tippar på jordens förkylning, det känns som att kroppen laddar upp inför en sådan.

Just nu känner jag mig dock pigg! Det bör man väl göra efter dryga tio timmars sömn…

20120126-071333.jpg

2 svar på ”Och så gick ett dygn…

  1. Så hade jag förra veckan och pang så blev det några sjukdagar hemma …
    Hoppas du blir bättre av sömn men skaffa ingefära innan den här gången 😉
    /Martina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *