Och så kom dagen vi räknat ner till…

20130918-093053.jpg

Men vad hjälpte det? Ingen bebis i sikte. Knappt några känningar alls vilket börjar göra mig rejält uttråkad. Det är självklart skönt att vara ledig men jag hade ju föredragit famnen full av bebisdoft. Istället får det bli leverpastejsmörgåsar och te…

I väntan på bebis, och på J som måste kolla klart på säsong 4 av Sons of Anarchy innan vi kan fortsätta på femman tillsammans, har jag nu parkerat mig framför pilotavsnittet av Prison Break. Dags för mig att se what all the fuss was about.

2 thoughts on “Och så kom dagen vi räknat ner till…

  1. Får gratulera till att du har PB framför dig (istället för bebbe). Det är ett riktigt bra substitut. 🙂
    Jag förstod inte heller tjusningen med den förrän fleeera år ”försent”. Sen kunde jag inte sluta… Kram

  2. Hmm… Jag tittade på två avsnitt idag och kände mig ganska nöjd med det. Jag fattar tyvärr fortfarande inte grejen tror jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *