Och så kom dagen.

20130830-163202.jpg
En allra sista bild från kontoret på Segels torg.

Ja dagen kom till slut. Den där dagen jag stundtals aldrig trodde skulle komma och som stundtals kändes som att den kom i rasande fart. Min allra sista arbetsdag innan jag gick på föräldraledighet.

Det är en speciell känsla det där när man går. Förra gången påbörjade jag min föräldraledighet i samband med att läsåret tog slut på den gymnasieskola som jag jobbade på. Visst kändes det speciellt att veta att jag inte skulle komma tillbaka efter sommaren, men jag gick ju på ledighet samtidigt som alla andra lärare så på sätt och vis tonades det speciella ned iom det. Desto mer speciellt kändes det den här gången, då jag går på ledighet samtidigt som mina kollegor gör precis tvärtom. De taggar upp inför kommande läsår!

Nu har jag lämnat över. Passerpluppen är inlämnad, nycklar är bortplockade från nyckelknippan och datorn är inlåst i ett skåp. Jobbmailen tog jag bort från telefonen för några dagar sedan och det kommer nog dröja innan jag har vant mig av att ständigt trycka på det lilla kuvertet. Nu är det föräldraledighet som gäller. Min andra och sista i livet, den ska jag och min familj njuta av till fullo!

3 thoughts on “Och så kom dagen.

  1. Tack snälla Hans! Jag har haft sjukt kul på jobbet men inget slår ledighet med bebis! 🙂

  2. Pingback: Årskrönika 2013. | tantalexandra.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *