Och så spydde han…

Jag känner mig bara bättre och bättre, det är bara magen som fortfarande gör ont. Illamåendet är ett minne blott. Jätteskönt!

Malte har dock ätit väldigt dåligt hela dagen men i övrigt har han varit som vanligt så jag har inte funderat så mycket på det. Inte förrän nu på kvällen då han först spydde upp all välling i soffan och sen även i sin säng. Jahapp, så har vi officiellt inlett sjukdomsfas här hemma. Jag tror iofs att det kommer gå över ganska fort men det blir ju ändå så att vi får sitta här ensamma hemma för att inte smitta någon annan. Tråååkigt! På torsdag hade vi ju exempelvis en lunch hemma hos Lovisa med alla bloggmammor inplanerad, men det får vi hoppa över. Astråkigt! Det hade jag velat vara med på! Tyyypiskt!

Jag som skulle ha bakat chokladtårta! Stackars mig. Stackars Malte. Stackars bloggmammor.

2 thoughts on “Och så spydde han…

  1. Men Alex.. kunde ni inte blivit sjuka i helgen eller nåt. haha.. Ja men då får vi synas nästa vecka.. nu får ni kurera er!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *