Och sen ryggont…

Vad hände? Igår kändes det som att huvudet skulle gå sönder och idag fick jag ont i ryggen. Var ligger rättvisan i det?!

Det var under körlektionen imorse som jag helt plötsligt kände att det gjorde ont i vänster skuldra. Jag tänkte inte så mycket på det utan hängde bara väskan på den andra axeln istället när jag gick hem. Det går väl över, tänkte jag. Nix, det blev bara värre och spred sig ner i ryggen och upp i nacken. Jag har således legat i sängen en stor del av dagen så så kul har vi haft det.

Det gör egentligen inget, jag är faktiskt till och med lite trött på den här värmen nu. Imorgon ska det tydligen regna vilket jag ser fram emot och efter det ska den svenska sommaren komma. Det har jag inget emot.

Svalare dagar kanske kan hjälpa Malte att gå tillbaka till gamla sovrutiner. Just nu är de totalt paj. Någon gång mellan halv elva och elva somnar han oftast och set orkar jag inte riktigt med. Jag hade ju precis vant mig vid min lässtund på kvällen!

One thought on “Och sen ryggont…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *