Och så var det tisdagkväll

Vet ni hur iskallt det är ute?! Har ni märkt det? När jag och Malte gick ner till Sickla ångrade jag bittert att jag inte hade tagit med mig en mössa. När får vi plusgrader, jag börjar bli smått desperat!

Vi mötte upp Jenny och Melvin för att äta en sallad, några alternativ i Sickla finns inte. Inte som matchar salladen i alla fall. Melvin satt och pratade som vanligt och Malte lyssnade ivrigt. Jag hade skickat iväg ett sms till farmor Jeanette att vi skulle vara i krokarna så hon kom ner en sväng också för att prata lite med Malte. Det var dock Melvin som stod för underhållningen om vi säger så… Ni kan läsa om det här. Han kan vara så jäkla skojig den där killen.

Det var kul att träffa Jenny också. Det snurrar fort när man lunchar med henne och jag gillar tempot! Efter lunchen blev det promenad hemåt igen. Det kalla vädret gjorde det omöjligt att ta en långpromenad så jag fick ta kortisen hem, bakom Hammarbybacken. Det var som tur var ordentligt upptrampat så det var nemas problemas.

Kvällen har tillbringats här i soffan. Jag har hunnit tvätta en vända också, som den fantastiska hemmafrun jag är (eller vill vara).

Nu: ännu mer skidskytte

One thought on “Och så var det tisdagkväll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *