Oförberedd.

Vädret! Äntligen lite värme! Just som jag klagat på att vi inte haft några fina höstdagar så drog söndagen plötsligt till med sol och värme. Härligt! Det ville vi passa på och njuta av så vi mötte upp Malin&Vilde&Noa och hängde en sväng i Slottsparken. De stora pojkarna jagade Pokemons och mammorna och de minsta tittade på kaninerna innan vi satte och och fikade på Notholmen.

Tillbaka efter Notholmen så passade vi på att bada en sväng. Nu är det inte många varma dagar kvar av den här hösten men vi tänker oss att vi har poolen igång åtminstone månaden ut. Vi håller trettio grader i vattnet så man kan ligga i ganska länge, men det är så inte så skönt att sitta och ”vakta” barnen när det blåser isande vindar. Några sådana hade vi inte idag, jag satt i bikini och värmde mig. Faktiskt! 🙂

Jag tog en runda i trädgården också. Mycket börjar vissna nu, men det finns fortfarande mycket vackert att titta på. Och vindruvorna sen! Jag har fler klasar än jag kan räkna, och de mognar i en takt jag inte hinner med! Känns tråkigt att låta dem ruttna på väggen men vi har för mycket för att hinna äta! Lyxproblem, helt klart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *