Ofrivilligt i Sickla

Eller alltså, det var ju inte under dödshot men jag hade gärna sluppit vara där. Det var nämligen dags för mig att ännu en gång laga en tand hos tandläkaren. Jag tycker faktiskt att det går bättre och bättre men jag ligger fortfarande i den där stolen och spänner hela kroppen i väntan på att den där oliiidliga smärtan ska slå till. Men det gör den aldrig.

Efteråt blev det en tur runt i några affärer, måste ju passa på när jag inte har Malte med mig och kan strosa i min egen takt. Innan jag gick hem blev det en sväng in på Systemet och kan ni förstå, jag fick visa leg!! Helt ärligt nu, jag ser faktiskt inte ut att vara nitton. På riktigt, det gör jag inte.

Malte har nattats och jag ligger nu här i sängen och funderar på om jag orkar ta mig upp igen. En ond hals har gjort sig påmind och den tunga huvudvärken indikerar att det är en tung förkylning på gång. Oh joy!

2 thoughts on “Ofrivilligt i Sickla

  1. Grymt! Är du färdig nu med tänderna?
    Jag har ju fortfarande inte vågat mig iväg. Efter semestern kanske? Om jag inte shoppar för mycket då… 😉

  2. Fortfarande inte färdig då alla tandläkare och tandhygienister blir sjuka hela tiden… Nu har jag iaf bara en lagning och ett tandhygienistbesök för att ta bort tandstenen kvar. Det börjar arta sig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *