Ogräsrens och badhusambitioner.

20130526-092809.jpg

Fullständigt, alltså totalt, ledbruten i hela kroppen efter att ha kört ett redigt rensa-ogräs-maraton under gårdagen. Med värmen och solen växer allt i en rasande fart, så pass att jag inte hinner med. Så nu sitter jag här över frukostbordet och känner mig ungefär lika stel som en åttioåring. Ont i ena benet har jag också då jag igår slant och ramlade ner i gruset på framsidan. Benet och foten blev uppskrapade och då jag på något vis försökte ta emot mig själv med hjälp av armen mot fasaden så har jag en drös härliga små stickor i underarmen. Oh well, jag känner mig nöjd med min rensinsats iaf!

Denna morgon tillbringar jag själv då J och Malte redan vid åtta imorse åkte till Tyresös nyinvigda badhus. Malte är inte så himla förtjust i vatten. Att sitta bredvid och plaska är skoj men att ligga i badet är inte hans grej. Det kanske han har fått från mig – jag har inte satt min fot i ett badhus på säkert över femton år. Jag får äckelkänslor bara av att tänka på simhallar. J däremot älskar att bada, simma och busa i vatten så nu känner vi att vi måste ta vårt ansvar och få in vår fyraåring på det spåret. Därav dagens besök. Jag håller mig hemma då jag tror att Malte skulle bli mammig och klängig om jag är med. Och inte mig emot, jag sitter gärna här i lugn och ro i solen. Och har ont.

20130526-094029.jpg
Apropå ingenting. Vi hoppas på potatis och jordgubbar i år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *