Om att utmana mig själv

20120603-201928.jpg
Jag bjuder på idel smickrande bilder av mig själv här på bloggen!

Jag tränar. Jo det kan jag faktiskt säga om mig själv utan att överdriva. Jag tränar regelbundet och jag blir hela tiden lite starkare och lite mer uthållig. Så är det. MEN. Jag tycker att det är så sjukt svårt att kliva ur bekvämlighetszonen. Att utmana mig själv. Jag gör precis det jag vet att jag orkar men inte så mycket mer. Jag lägger på så mycket vikter som jag kommer klara, jag springer så långt tills jag känner att det är jobbigt. Inte mer. Det svider inte i halsen. Det bränner inte i musklerna. Jag stannar i bekvämlighetszonen.

Jag måste bestämma mig att jag vill kliva ur. Kliva fram. Det vet jag rent teoretiskt, men det är lättare sagt än gjort. Idag gjorde jag ett avsteg från mina rutiner och gjorde just det, jag sprang intervaller och sprang fortare än vad jag någonsin har gjort tidigare. Det var sjukt jobbigt. Hur gör jag för att göra det igen? Hur ska jag göra för att det inte ska bli ett avsteg utan istället rutin? Jag vet ärligt talat inte.

4 thoughts on “Om att utmana mig själv

  1. Ta bilen eller spring till Alby. Sen kör du Tabatha intervaller upp för backen (den lååååånga branta pulkabacken). Det är utanför varje vettig människas bekvämlighetszon.

  2. Åh fy vad jobbigt det låter! Fast jag har faktiskt funderat på att köra lite backträning i den där branta backen på mitten av Strandvägen. Om jag orkar kliva ur…

  3. Jag hatar backträning. Med det är enda sättet för mig att köra intervaller och komma upp i maxpuls. Men sjukt jobbig är det ju, speciellt om man kör tills man får mjölksyra. Skön dusch dock efteråt…

  4. Du ger dig helt enkelt fasiken på att klara aven viss sak och sen gör du den. Du är ju sjukt envis när du vill 😉 En träningskompis som kan peppa, kanske?

    Jag tog t ex bussen en mil bort förra året och bestämde mig för att springa hem. Sedan gjorde jag det. Jag var ju tvungen att komma hem och att gå skulle ta alltför lång tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *