”Om man är så här bra är det ok att dissa Apples fotoförbud”

Så sa Apple Educations Sverigechef Ove efter att Moa Lignell hade kört sin låt som hon vann över Idoljuryn med. Alla, inklusive jag själv, hade nämligen totalt struntat i förbudet när hon körde och fotat loss ordentligt med våra iphones.

Vi är på den stora avslutningen på BETT-veckan på Apple HQ i London. 100 utvalda personer har fått komma hit, coolt att jag är här med andra ord! 🙂 Ett glas bubbel inledde jag med men nu har jag gått över på vatten och läsk. Jag ska ju flyga imorgon!

20120113-221549.jpg20120113-221558.jpgJag, Lovisa, och lightläsken!

2 svar på ””Om man är så här bra är det ok att dissa Apples fotoförbud”

  1. Jo, det var faktiskt kul. Men förra året kom Petter, det var lite coolare! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *