Onsdag på Söder

Malte somnade i famnen efter att ha svept vällingflaskan fort som attan så nu ligger han i sängen och sussar. Jag följer efter om en kort stund tror jag.

Vi tog en härlig promenad till Söder för att träffa en agent för en husleverantör. Han verkade kunna det mesta och ingav förtroende men allt hänger ju på offerten vi får av honom. Det har tagit längre tid med hela den här husleverantörsjakten än vad vi hade trott från början, men det får ta den tid det tar. Det vore ju synd att stå och ångra sig när det redan är för sent, eller undra om det hade blivit annorlunda om vi hade valt att träffa någon annan. Bättre då att det får ta tid men att vi känner oss trygga i vårt beslut. Till slut.

Malte var på topp under mötet. Det blir mest J som får sköta snacket för jag springer efter Malte som lever loppan i kontorsmiljö. Där är det väl allt annat än barnsäkrat kan man lugnt säga. Efter mötet tog vi en promenad tillbaka men då klockan närmade sig tre och vi fortfarande inte hade ätit lunch stannade vi i Ringen för lite thaimat, Js favvo.

Kvällen har bjudit på tonfisksallad och dålig TV. Det känns som helg eftersom J är ledig så det har varit nära ett par gånger att jag har gått in i köket för att baka något gott, men jag har hållit tillbaka. Det är ju trots allt bara onsdag. Lillördag iofs, men ändå vanlig onsdag.

3 thoughts on “Onsdag på Söder

  1. Tycker allt han börjar förlora sin Backstreet-frippa nu, fram med saxen igen Alex!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *